Куклы - LIV
+4
Добрая Ведьма
Troy
Enifer
einite
8 posters
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
- einiteForuma dvēsele
Дата регистрации : 07.03.11
Куклы - LIV
07.03.11 2:07
В Латвии эти куклы появились в прошлом году.
Ливки полностью шарнирные и с "живыми" глазами. Плюс ко всему у них съёмные парики.
Продаются в больших количествах в магазинах "Čippolīno" и "Elkor". Просто куклы стоят 16-17 лат, наборы с аксессуарами и дополнительной одеждой - 21-22 лата.
Вот куклы, что в данный момент продаются в Латвии.
Серия "School's Out"
Серия "It's my nature"
(нормальных фото у меня пока нет, будут - выложу)
Остальных серий в Латвии пока нет, по этому и их выложу попозже)
Ливки полностью шарнирные и с "живыми" глазами. Плюс ко всему у них съёмные парики.
Продаются в больших количествах в магазинах "Čippolīno" и "Elkor". Просто куклы стоят 16-17 лат, наборы с аксессуарами и дополнительной одеждой - 21-22 лата.
Вот куклы, что в данный момент продаются в Латвии.
Серия "School's Out"
Серия "It's my nature"
(нормальных фото у меня пока нет, будут - выложу)
Остальных серий в Латвии пока нет, по этому и их выложу попозже)
- einiteForuma dvēsele
Re: Куклы - LIV
07.03.11 2:08
Ну, а это уже домашнее фото моей Дании)))
- ?????Viesis
07.03.11 11:48
Paldies par Liv tēmu! Es prātoju kur lai liekos ar savām jaunkundzēm
Einīte Jums tāda stilīga meitenīte'
Es ilgstoši pretojos šim lellēm - tādiem kā cilvēciņiem ar lielās galvas sindromu - bet beigu beigās nespēju noturēties - tik smukas sejiņas un realistiskas stikla actiņas! Drēbīdes arī ļoti detalizētas un izskatās pēc cilvēku drēbēm, to izskats man atgādina vecās labās fashion leļļu drēbes daudz gadus atpakaļ. Biju patīkami iepriecināta par manuprāt viltīgo SpinMaster ražotāju gājienu - Liv lellītes var izmantot arī Bārbie drēbes! Maināmās parūciņas ievieš lielu dažādību un jaunas iespējas
Te būs dažas bildītes
Einīte Jums tāda stilīga meitenīte'
Es ilgstoši pretojos šim lellēm - tādiem kā cilvēciņiem ar lielās galvas sindromu - bet beigu beigās nespēju noturēties - tik smukas sejiņas un realistiskas stikla actiņas! Drēbīdes arī ļoti detalizētas un izskatās pēc cilvēku drēbēm, to izskats man atgādina vecās labās fashion leļļu drēbes daudz gadus atpakaļ. Biju patīkami iepriecināta par manuprāt viltīgo SpinMaster ražotāju gājienu - Liv lellītes var izmantot arī Bārbie drēbes! Maināmās parūciņas ievieš lielu dažādību un jaunas iespējas
Te būs dažas bildītes
- einiteForuma dvēsele
07.03.11 13:15
Jā, Liv lelles tiešam ir lieliskas! Un runājot par drēbēm - viņas ir daudz reālistiskākas par Bārbiju apģērbiem, kuri pēdējā laikā ir kļuvuši (manuprāt) pārāk raibi un spilgti-krāsaini. Nemaz neizskatās pēc ikdienišķām drēbēm.
Un mani priecē tas, ka Liv der arī parūkas no Moxie Teenz, tik daudz iespēju padarīt savu lelli oriģinālāku!
Un, mans Dievs, cik skaistas ir jūsu meitenes! Man ļoti patīk, kad lelles bildēs izskatās dzīvas)))
Un es savai Dānijai arī iegādājos lokainu parūku Viņas oriģinālā man galīgi nepatika(
Un mani priecē tas, ka Liv der arī parūkas no Moxie Teenz, tik daudz iespēju padarīt savu lelli oriģinālāku!
Un, mans Dievs, cik skaistas ir jūsu meitenes! Man ļoti patīk, kad lelles bildēs izskatās dzīvas)))
Un es savai Dānijai arī iegādājos lokainu parūku Viņas oriģinālā man galīgi nepatika(
- ?????Viesis
08.03.11 7:19
einite paldies par komplimentu bildēt man patīk.. tad kad ir laiks - un viņa parasti nav.. kad neviena nav mājās un ir iedvesma. Parasti jau jaunkundzes man atrodās kastēs - jo tomēr žēl ja tās saput un maina krāsu pat ja tās nav kolekcijas lelles.
- einiteForuma dvēsele
08.03.11 8:06
JulijaM
Jā gan, ar to bildēšanu tā arī sanāk - ja nav iedvesmas, nav arī bildēšanas)
Es savas turu plauktiņos, lai būtu redzamajā vietā.
Jā gan, ar to bildēšanu tā arī sanāk - ja nav iedvesmas, nav arī bildēšanas)
Es savas turu plauktiņos, lai būtu redzamajā vietā.
- einiteForuma dvēsele
06.04.11 9:29
Man jau sāk likties, ka Latvijā LIV nav īpaši populāras...
11.04.11 23:17
Troy! prieks Jūs redzēt! un lellīti arī! šitik smuku Liv neesnu redzējusi?! vai Jūs viņu arī piekrāsojāt? vai viņa jau tāda bija?
ja godīgi es arī drusku prātoju par LIV.. sākumā domāju ka nē.. bet tumšmates mani tomēr uzrunāja ^_^
einites meitene arī ir ļoti smukiņa, viņa bija pirmā LIV ko es dabūju 'paspaidīt'
ja godīgi es arī drusku prātoju par LIV.. sākumā domāju ka nē.. bet tumšmates mani tomēr uzrunāja ^_^
einites meitene arī ir ļoti smukiņa, viņa bija pirmā LIV ko es dabūju 'paspaidīt'
- TroyMs.Pūce
12.04.11 21:06
Lelīte ir Daniela " Out of scool' bez uzlabojumiem ( manas 'nekāds fotogrāfs gribēja nofotografēt lelli' līkās roķeles izgaismoja bildi )
LIV man ir divas-Daniela un Caty , abas meitenes man gadījušās ar raksturu-Daniela tā arī vēlas, lai viņu sauc par Danielu, Catie tagad ir Katrīna.
Ehh...grūti man ar 'ziepjutrauku'un minimālu sajēgu fotografēšanā( nerunājot par fotošopu, nu dzenis esmu bilžu apstrādē) parādīt visu savu komandu- kopā ar LIV 'pēdējā tautas skaitīšana' manā leļļu valstībā bija 200 ar asti
Mēģināšu saņemties un uztaisīt sev plauktiņu leļļu kolekciju sadaļā, ja mani dikti nerās par nekvalitatīvām bildēm.
LIV man ir divas-Daniela un Caty , abas meitenes man gadījušās ar raksturu-Daniela tā arī vēlas, lai viņu sauc par Danielu, Catie tagad ir Katrīna.
Ehh...grūti man ar 'ziepjutrauku'un minimālu sajēgu fotografēšanā( nerunājot par fotošopu, nu dzenis esmu bilžu apstrādē) parādīt visu savu komandu- kopā ar LIV 'pēdējā tautas skaitīšana' manā leļļu valstībā bija 200 ar asti
Mēģināšu saņemties un uztaisīt sev plauktiņu leļļu kolekciju sadaļā, ja mani dikti nerās par nekvalitatīvām bildēm.
12.04.11 23:23
Troy! kā gan iemācīties ja nebildē? nesatraucies ne par ko nāc tik bariņā! mēs te tak esam leļļu piekritēji nevis fotogrāfi un photoshop mākslinieki!!
14.04.11 9:56
Troy vau! 200! pat mani pārspējat!!))
neuztaucaties par foto. Vis nāk ar laiku. Man ari ir tikai "ziepjutrauks" un picasa(to var bezmaksas ielādēt no google)
neuztaucaties par foto. Vis nāk ar laiku. Man ari ir tikai "ziepjutrauks" un picasa(to var bezmaksas ielādēt no google)
- einiteForuma dvēsele
29.04.11 22:57
Сегодня была в Домине и (естественно) зашла в Лачукс. А теперь приятное известие - там появились две новые линии Ливок! В летних кастюмчиках и в купальниках. Причём на Школьную линию там скидки - вместо 16 лат они стоят 11 (с копейками), те что в купальниках тоже.
Ещё там скидки на их парики и тёплые курточки + появились наборчики с летними аксессуарами. Странно, что наборчик для Ливовского мальчика есть, а самого мальчика я там не нашла.
Так же надо заметить, что в одной из серий появилась чёрненькая лив, намного темнее той смуглой, что была ранее.
Короче, там много всего интересного и куча хороших скидок
Ещё там скидки на их парики и тёплые курточки + появились наборчики с летними аксессуарами. Странно, что наборчик для Ливовского мальчика есть, а самого мальчика я там не нашла.
Так же надо заметить, что в одной из серий появилась чёрненькая лив, намного темнее той смуглой, что была ранее.
Короче, там много всего интересного и куча хороших скидок
11.05.11 16:27
Šodien biju Riga Plaza, ieraudzīju tur Liv doll puisīti teikšu ka viņš man patīk vairāk nekā pati Liv lellīte! biju pārsteigta..
šāds cilvēciņš (11 Ls)
bildes no flickr.
un vēl dažas
LIV Jake Alexis Sophi Daniela by mikidraws, on Flickr
šāds cilvēciņš (11 Ls)
bildes no flickr.
un vēl dažas
LIV Jake Alexis Sophi Daniela by mikidraws, on Flickr
- einiteForuma dvēsele
11.05.11 16:54
Man patīk viņa ķermenis un galva atsevišķi, bet kopā galva izskatās pārāk liela. Ja meitenēm tas izskatās mīļī, tad puiša proporcijas mani nedaudc biedē... :/
- AkaneForuma gaismiņa
11.05.11 16:56
Vel vins ir "alfa", cippolino.
- einiteForuma dvēsele
11.05.11 16:59
Pagájuajá piektdiená es vélreiz biju Dominá, un tad jau arí tur puiši parādījās)))
- einiteForuma dvēsele
11.05.11 20:59
Он примерно на сантиметр выше ливовской девочки - http://www.flickr.com/photos/40901122@N05/5527865646/
11.05.11 23:10
ja dumaju mozhet vozmu.. no v tiharja.. bolno prigljanulsja.. raz uz taja mne ne vidatj kak svoih ushej..
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3