Fashionistas: наши коллекции в лицах
+5
Добрая Ведьма
Troy
Enifer
Admin
einite
9 posters
Lapa 1 no 2 • 1, 2
- ГостьViesis
Fashionistas: наши коллекции в лицах
05.03.11 1:38
Для вопросов, обсуждений, новых релизов и чужих фотографий с вликра, и-бей и дэвианта существует общая тема о fashionistas.<link>
- einiteForuma dvēsele
Дата регистрации : 07.03.11
Re: Fashionistas: наши коллекции в лицах
07.03.11 0:15
Ну, надо с чего то начинать)))
Моя Эмма...
Моя Эмма...
07.03.11 0:19
ура!! добро пожаловать на форум!
Какая у вас девочка красивая!! модница! а что это за Фашиониста? такой симпатяжки я не видела.
Какая у вас девочка красивая!! модница! а что это за Фашиониста? такой симпатяжки я не видела.
- einiteForuma dvēsele
07.03.11 1:18
Спасибо))) Это Спорти)
Я пожалуй кину во вторую темку о Фэшенистках промки девочек остальных волн, а то там кока только первые есть.
Я пожалуй кину во вторую темку о Фэшенистках промки девочек остальных волн, а то там кока только первые есть.
07.03.11 1:31
Tiešām ļoti skaista meitenīte! Cik jauki ka Barbie beidzot ir izlaista ar šarnīru rociņām un kājiņām!
Te būs arī mana Glam meitenīte. Vienīgi es joprojām domāju viņai vārdu
Te būs arī mana Glam meitenīte. Vienīgi es joprojām domāju viņai vārdu
07.03.11 1:32
einite rakstīja:Спасибо))) Это Спорти)
Спасибо за промки! Вместе наполним саит! Я уже на драугием порекламировала - ну не верится мне что кукольников так мало!
- einiteForuma dvēsele
07.03.11 2:21
Ну, мало не мало, а сколько нибудь да найдётся!
- ?????Viesis
07.03.11 11:23
Es vienmēr biju lelliniece dvēselē bet pēc tam kad šīs meitenes parādījās veikalos es arī neizturēju
- einiteForuma dvēsele
07.03.11 13:00
JulijaM
Es arī ļoti priecājos, ieraugot šīs meitenes veikalos, jo lielāko daļu leļļu Latvijā nepārdod un nākas tās meklēt internetā.
Starp citu, vai parādīsiet savu meitenīti?
Es arī ļoti priecājos, ieraugot šīs meitenes veikalos, jo lielāko daļu leļļu Latvijā nepārdod un nākas tās meklēt internetā.
- TroyMs.Pūce
07.03.11 23:17
Es tagad palielīšos-Wild 'noķēru' second hand veikalā, mazliet paspūruši mati( bet tādi jau īstenībā viņi bez lakas paliek agri vai vēlu), bet ar orģinālo apģērbu un kurpēm.
Saņemšos ( cerams rīt) parādīt abas savas fashionistas meitenītes-dzīvoklī man fotogrāfijas sanāk nu...pilnīgi nekādas, tagad saule dienā, pamēģināšu brīvā dabā pafotografēt, tikai sezonai piemērotu apģērbu jāpiemeklē.
Saņemšos ( cerams rīt) parādīt abas savas fashionistas meitenītes-dzīvoklī man fotogrāfijas sanāk nu...pilnīgi nekādas, tagad saule dienā, pamēģināšu brīvā dabā pafotografēt, tikai sezonai piemērotu apģērbu jāpiemeklē.
- einiteForuma dvēsele
07.03.11 23:32
Troy
Savādi gan! Šīs lelles veikalos parādījās tikai pagājušajā vasarā un jau sekondhandā Un par cik nopirkāt?
Matus var vienkārši izmazgāt, bet ja stipri paspuruši - iztaisnot ar matu gludeklīti, tā kā tā nemaz nav problēma)
Gaidīsim bildes!
Savādi gan! Šīs lelles veikalos parādījās tikai pagājušajā vasarā un jau sekondhandā Un par cik nopirkāt?
Matus var vienkārši izmazgāt, bet ja stipri paspuruši - iztaisnot ar matu gludeklīti, tā kā tā nemaz nav problēma)
Gaidīsim bildes!
- ?????Viesis
08.03.11 6:33
einite rakstīja:JulijaM
Būs jāsaņemās un jāsabildē jaunkundzi Pagaidām stāv plauktiņā nebildēta
- ?????Viesis
08.03.11 6:37
Troy rakstīja:Es tagad palielīšos-Wild 'noķēru' second hand veikalā, mazliet paspūruši mati( bet tādi jau īstenībā viņi bez lakas paliek agri vai vēlu), bet ar orģinālo apģērbu un kurpēm.
Patiesībā tām second hand un mazuļu aizmirstām lellītēm ir sava romantika.. lellēns sākumā ir izspūrusi bieži vien ir netīra... un pat liekas ka actiņas tik skumjas skumjas.. bet tu viņu paņem - atmazgā, sakārto, uzšuj drēbītes.. un lellēns izskatās priecīgs un atplaukst kā zieds.. tad es atgriežu lellēnu bērnam (ja ir jāatgriež) - un lellēnam parādās otrā dzīve
17.03.11 19:19
Troy rakstīja:Es tagad palielīšos-Wild 'noķēru' second hand veikalā, mazliet paspūruši mati( bet tādi jau īstenībā viņi bez lakas paliek agri vai vēlu), bet ar orģinālo apģērbu un kurpēm.
Troy nepamet mūs! )
- einiteForuma dvēsele
17.03.11 22:00
Ух тыыы!
Какие потрясающие фото! Она прямо как живая)))
Я сейчас вспомнила, что у меня тоже где то есть подобный мишка, надо бы его найти и использовать в фото сессии
Какие потрясающие фото! Она прямо как живая)))
Я сейчас вспомнила, что у меня тоже где то есть подобный мишка, надо бы его найти и использовать в фото сессии
17.03.11 22:08
спасибо я правда намутила с глубиной фотографии.. я в фотоаппаратах еще не бум бум
- einiteForuma dvēsele
17.03.11 22:55
Нет-нет, ни чего ты не намутила! Выглядит очень естественно)
22.03.11 18:08
einite она лапочка, по всему видно.
Eniferглавное фотоаппарат есть и чутье, остальное придет с практикой.)
пижамка класс!
Eniferглавное фотоаппарат есть и чутье, остальное придет с практикой.)
пижамка класс!
- IRENgorgeousExhibition coordinator
Дата регистрации : 29.03.11
04.04.11 19:20
А вот и одна из моих. Cutie`09
- einiteForuma dvēsele
04.04.11 19:58
Какая розовая идиллия)))
04.04.11 20:18
IRENgorgeous cik interesanta bilde! īpaši patīk kā izdevās meitene pa labi.. tāda sajūta ka fotogrāfs ir pēkšņi pienācis un negaidīti sāka bildēt.. un meitene tik dabiski pacēla actiņas
- IRENgorgeousExhibition coordinator
Дата регистрации : 29.03.11
04.04.11 20:27
Ах, спасибо, очень рада, что вам по нраву
- РежинаKatru dienu forumā
Дата регистрации : 01.04.11
11.10.11 19:27
Вот такая Артси:
Это была вторая Артси, ну, которая в платье в цветочек. Теперь вот такая дева в дредах :)
Это была вторая Артси, ну, которая в платье в цветочек. Теперь вот такая дева в дредах :)
- einiteForuma dvēsele
11.10.11 19:46
Asja Красавица! И это при том, что обычно меня этот молд немного отпугивает))) А тут такое спокойное улыбчивое личико
И дреды классные! Они из ниток?
И дреды классные! Они из ниток?
Lapa 1 no 2 • 1, 2